Sunday, April 6, 2014

Kurstan
































 değişik ve sevdiğimiz tarifleri yazmaya çalışıyorum.buda onlardan biri.mutlaka denenmeli.beşamel soslu mantarlı enginar.



 5 enginar haşlanır.az yağda arkalı önlü kızartılır.iç harç için 1piyazlık doğranmış soğan ve 1 kırmızı 1 yeşil biber az sıvıyağda sotelenir.içine yarım ok doğranmış mantar eklenir suyunu çekince pulbiber karabiber tuz ilave edilir.enginarlar tepsiye dizilir içlerine mantarlı harç bol bol doldurulur.beşamel sos için:yarım fincan un,1 kaşık sıvıyağ,1 bardak süt pişirilir.az tuz karabiber eklenir.iç harcın üzerine paylaştırılır.en üste rendelenmiş kaşar serpilir.üzeri kızarana kadar fırında tutulur.





No comments:

Post a Comment